Voor locatie Amsterdam is de wachttijd voor langerdurende behandelingen in de specialistische GGZ vanwege bijzonder veel aanmeldingen langer dan een jaar. Wij vinden het onverantwoord om nog meer patienten op de huidige wachtlijst te plaatsen. Wij doen ons uiterste best om het weer mogelijk te maken dat u zich op onze locatie in Amsterdam kan aanmelden.
Wij raden u het volgende aan:
1. U kunt contact opnemen met de afdeling zorgbemiddeling van uw zorgverzekeraar. Uw zorgverzekeraar kan voor u kijken of er een kortere wachttijd is bij een andere instelling. Zij kunnen ook extra budget toekennen aan G-kracht waardoor er ruimte voor G-kracht ontstaat om nog meer goede hulpverleners te laten komen werken bij G-kracht.
2. Neem contact op met uw huisarts en vraag uw huisarts mee te denken over alternatieven.

Op het moment dat er weer ruimte is voor nieuwe patienten, zullen wij dit vermelden op de website en kunt u zich aanmelden voor behandeling en zal de wachttijd voor start behandeling over het algemeen 6 weken zijn. 

 

Op dit moment is er op deze locatie wat ruimte voor kortdurende behandelingen (max 10 zittingen) in de BGGZ van G-kracht.