Maaike Raaijmakers

Maaike Raaijmakers is BIG geregisteerd GZ-Psycholoog. Daarnaast is zij orthopedagoog, schematherapeut, emdr therapeut en cognitief gedragstherapeut. Samen met Peter Teeuwen is zij locatiehouder van de locatie in Delft. Daarnaast is Maaike actief als jaargroepopleider voor de gz-opleiding in rotterdam en hoofddocent adolescenten en volwassen bij de gz-opleiding in Leiden.
Maaike heeft zich gespecialiseerd in het werken met mensen met persoonlijkheidsproblematiek en trauma. Daarnaast richt zij zich samen met collega Rinske Manssen richten op behandeling en onderzoek naar persoonlijkheidsproblematiek en hechting en dan met name hoe hechtingsproblemen bij kinderen van ouders met persoonlijkheidsproblematiek voorkomen kunnen worden.
In het verleden heeft Maaike gewerkt in een justitiƫle jeugdinrichting en in een ambulante forensische poli en later in een ambulante verslavingskliniek. Zij heeft hierbij de basishouding om verder te kijken dan het specifieke gedrag wat iemand laat zien en in te zoomen op de onderliggende problematiek.