Jef Eijmael

Dr.Jef Eijmael is klinisch psycholoog-psychotherapeut. Hij is BIG-geregistreerd als gezondheidszorgpsycholoog, psychotherapeut  en klinisch psycholoog. Ook is hij supervisor en leertherapeut voor de Cliëntgerichte Psychotherapie.  

Jef heeft ruim 30 jaar ervaring in de behandeling van uiteenlopende problemen als  depressies, angsten, persoonlijkheidsproblemen, eetstoornissen en relatieproblemen. Hij gebruikt methoden als Cognitieve Gedragstherapie, Schematherapie, Cliëntgerichte  Psychotherapie, Interpersoonlijke Psychotherapie, ACT (Acceptance and Commitment Therapy), EFT (Emotion Focused Therapy), Partnerrelatie therapie (PRT) en Groepspsychotherapie.  

Jef is gepromoveerd op een onderzoek waarin de behandelresultaten van twee psycho-therapeutische methoden werden vergeleken. De vraag welke methode het best is voor welk probleem blijft hem altijd boeien.

Naast behandelaar werkte hij jarenlang als manager kwaliteit bij een GGZ instelling. Een van zijn aandachtsgebieden was cliënttevredenheid. 
Het verbeteren van behandelresultaten en cliënttevredenheid ziet hij als een continue verbeterproces.