Peter Teeuwen

Drs. P. Teeuwen is klinisch psycholoog. Hij is BIG-geregistreerd als gezondheidszorgpsycholoog, psychotherapeut en klinisch psycholoog. Hij heeft ruim twintig jaar ervaring als psycholoog bij ouderen en bij volwassenen. Hij was werkzaam bij chronische patiënten maar werkte ook jarenlang voor klinische behandelafdelingen in het Vincent van Gogh Instituut in Venray. Hij is momenteel deels werkzaam als klinisch psycholoog en psychotherapeut bij een GGZ-instelling, waar hij ook de P-opleider is. Hij is verantwoordelijk voor de opleiding van gezondheidszorgpsychologen, klinisch psychologen en psychotherapeuten.

Opgeleid als klinisch psycholoog en als psychotherapeut heeft hij ruime ervaring in de Cliëntgerichte, Systeemgerichte, Cognitieve, Aandachtsgerichte en interpersoonlijke psychotherapie. Hij geeft daarnaast trainingen en coaching.

 

 

 

 

Publicaties:

  • Vreeswijk, van, M. F. ’t Hoen, T., Teeuwen, P. M. G., Jongedijk, R. A. & Kattemölle, M. R. J. (2004). Een psychiater als consultatiegever voor eerstelijnshulpverleners. Tijdschrift voor Psychiatrie, 46 (4), 249-253.
  • Teeuwen, P. M. G.  (2003) Gezondheidszorg. In het Handboek Minderheden, 8/1050-1 –1050-22.