Supervisorencursus schematherapie

Supervisorencursus Schematherapie

Per 1 mei 2016 is het voor aanstaande supervisoren van het Register Schematherapie verplicht een tweedaagse supervisorencursus Schematherapie te volgen. Omdat dit nieuw is in het registratiereglement, worden er tot op heden nog geen supervisorencursussen Schematherapie aangeboden.

Michiel van Vreeswijk, klinisch psycholoog/ supervisor schematherapie en Jenny Broersen, klinisch psycholoog en supervisor schematherapie geven dit jaar nog een laatste supervisorencursus. In het najaar van 2017 wordt op 30 oktober en 13 november de supervisorencursus schematherapie gegeven op de G-kracht locatie in Amsterdam.

Supervisorencursus schematherapie

In het najaar van 2017 wordt op 30 oktober en 13 november de supervisorencursus schematherapie gegeven op de G-kracht locatie in Amsterdam.

Senior schematherapeuten die willen worden opgeleid tot supervisor komen in aanmerking voor deze cursus.

Laatste voorlopige kans voor supervisoren schematherapie die de supervisorencursus zelf willen gaan aanbieden in de toekomst. Supervisoren schematherapie die de cursus in de toekomst zelf willen gaan geven kunnen zich ook inschrijven. In de rol van cursist ervaren zij de cursus en krijgen ze ook handvatten mee waar ze op kunnen letten voor wanneer zij lesgeven.
Ook supervisoren die de cursus willen volgen om weer even de punten op de "i" te zetten van hun supervisor-competenties worden van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de cursus. 

 De kosten van de deelname aan de supervisorencursus Schematherapie zijn €560,-. De cursus is geaccrediteerd door de FGZPt (10 punten) en bij de VGCt (12 punten).  

Er kunnen minimaal 10 en maximaal 16 deelnemers meedoen.

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u die stellen in het opmerkingenveld van het aanmeldformulier. Er wordt dan contact met u opgenomen.

Wilt u wanneer u zich opgeeft aangeven of u zich voor de voorjaarscursus of najaarscursus aanmeldt?

Deelname geschiedt op volgorde van aanmelding.

Voor annuleringsvoorwaarden: zie /pages/nl/groeikracht/Algemene-voorwaarden-en-klachtenprocedure/annuleringsvoorwaarden

Uiterlijk 4 september 2017 ontvangt u een beircht of de najaarscursus definitief doorgaat.