Vacature GZ-psycholoog i.o. tot Klinisch Psycholoog

G-kracht Vacature

Wij zoeken voor G-kracht psychomedisch centrum een GZ- psycholoog die interesse heeft in de KP-opleiding

Wij zoeken collega’s met een open houding en die gewend zijn als professional regie te nemen in hun werk. Collega’s die 3 dagen per week (24 uur) in Delft willen werken en die flexibel zijn met hun werkdagen en eventuele locatie van G-kracht rekeninghoudend met wat voor de opleiding nodig en mogelijk is. G-kracht psychomedisch centrum is een instelling voor basis-generalistische en specialistische GGZ. Opleidingen: GZ-psycholoog, Klinisch psycholoog en Psychotherapeut en participatie in de opleiding Psychiatrie (Reinier de Graaf).

Beeld en visie: de praatplaat van G-kracht

Deze plaat is gemaakt met de beelden die de medewerkers over G-kracht hebben. Het is ons verhaal in beelden. Een verhaal wat uitnodigt om vertelt te worden. Zoals beelden van alles oproepen staat het verhaal van G-kracht niet vast maar wordt mooier door iedereen die het in de toekomst wil aanvullen. Centraal staat daarin de veilige basis/plek die we bij G-kracht willen zijn. Een veiligheid die zit in een combinatie van ruimte voor eigenheid en gemeenschappelijkheid, wat we zowel onderling als behandelaren ervaren, maar ook ten opzichte van patiënten centraal zetten. Hierop associërend kwamen we op beelden als een vallei/ minidorp met plein/camping/ festival. Uiteindelijk hebben we gekozen voor het beeld van bergpaden die leiden naar berghotel G- kracht. Het berghotel wordt afgezet tegen het beeld van de snelweg naar de Vinex-wijk als symbool voor de ‘mainstream ggz’. Er is overal in de omgeving groei en ontwikkeling zowel aan de kant van patiënten en behandelaren. Het berghotel is een veilige plek in de hoogte waar een gezonde atmosfeer is

(therapeutisch klimaat) en we het met elkaar goed hebben. Er is een hechte en goede sfeer, zoals dat in een gezin kan zijn.

In het beeld hebben we geprobeerd om te laten zien wat er allemaal binnen G-kracht gebeurt (in verschillende verdiepingen van het berghotel), in verbinding met de buitenwereld van zowel cliënten, zorgverzekeraars of onze eigen buitenwereld als behandelaar.

Werkzaamheden

– Diagnostiek en behandeling van patiënten in een multidisciplinair team

– Individuele, systeemgerichte en groepspsychotherapie

– Uitvoeren van een wetenschappelijk onderzoek

– Vormgeven en uitvoeren van managementtaken

– Geven van werkbegeleiding/ supervisie

– Proactieve houding in de bedrijfsvoering, kwaliteit van zorg en opleiding voor de locatie en G-krachtbreed.

Functie-eisen

– Je hebt een voltooide opleiding (BIG geregistreerd) tot GZ-psycholoog

– Supervisorschap van VGCt, schematherapieregister of andere specialistische beroepsvereniging is een pré.

Datum start werken bij G-kracht en opleiding

In janurari 2023 start de opleiding. In overleg is starten in september als franchisenemer of in loondienst bespreekbaar. Op deze manier leren we elkaar vooraf al kennen. Als Gios word je ingeschaald in FWG 64/65, afhankelijk van werkervaring. Er wordt een leerarbeidsovereenkomst geboden voor bepaalde tijd, voor de duur van de opleiding. Het collegegeld wordt volledig vergoed door de werkgever.

Interesse of ken je iemand die mogelijke belangstelling heeft?

Ben je iemand die wil mee wandelen op de bergpaden en het G- kracht hotel wilt bezoeken….. Ben je iemand die graag met andere collegae een bijdrage levert aan hoge kwaliteit van zorg met professionals voortdurend in de lead? Dan ontvangen wij graag jouw motivatie met een actueel CV vóór 11 april. De gesprekken zullen plaats vinden op 19, 21 of 22 april op onze mooie locatie in Delft.

Stuur jouw motivatie met een actueel CV naar: Maarten de Boo m.deboo@g-kracht.com en Klaartje van Hest k.vanhest@g-kracht.com.

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Maarten de Boo m.deboo@g-kracht.com of Klaartje van Hest k.vanhest@g-kracht.com