Vacature GZ-psycholoog i.o. tot Psychotherapeut

G-kracht Vacature

Wij zoeken voor G-kracht psychomedisch centrum een GZ- psycholoog die interesse heeft in de Opleiding tot Psychotherapeut

Wij zoeken collega’s met een open houding en die gewend zijn als professional regie te nemen in hun werk. Collega’s die 3 dagen per week (24 uur) in Amsterdam willen werken, die flexibel zijn in hun werkdagen en eventueel rekening houdend met wat voor de opleiding nodig en mogelijk is ook gedeeltelijk in Delft kunnen werken. G-kracht psychomedisch centrum is een instelling voor basis-generalistische GGZ en specialistische GGZ. Opleidingen: GZ-psycholoog, Klinisch psycholoog en Psychotherapeut.

Beeld en visie: de praatplaat van G-kracht

Deze plaat is gemaakt met de beelden die de medewerkers over G-kracht hebben. Het is ons verhaal in beelden. Een verhaal wat uitnodigt om vertelt te worden. Zoals beelden van alles oproepen staat het verhaal van G-kracht niet vast maar wordt mooier door iedereen die het in de toekomst wil aanvullen. Centraal staat daarin de veilige basis/plek die we bij G-kracht willen zijn. Een veiligheid die zit in een combinatie van ruimte voor eigenheid en gemeenschappelijkheid, wat we zowel onderling als behandelaren ervaren, maar ook ten opzichte van patiënten centraal zetten. Hierop associërend kwamen we op beelden als een vallei/ minidorp met plein/camping/ festival. Uiteindelijk hebben we gekozen voor het beeld van bergpaden die leiden naar berghotel G- kracht. Het berghotel wordt afgezet tegen het beeld van de snelweg naar de Vinex-wijk als symbool voor de ‘mainstream ggz’. Er is overal in de omgeving groei en ontwikkeling zowel aan de kant van patiënten en behandelaren. Het berghotel is een veilige plek in de hoogte waar een gezonde atmosfeer is (therapeutisch klimaat) en we het met elkaar goed hebben. Er is een hechte en goede sfeer, zoals dat in een gezin kan zijn.

In het beeld hebben we geprobeerd om te laten zien wat er allemaal binnen G-kracht gebeurt (in verschillende verdiepingen van het berghotel), in verbinding met de buitenwereld van zowel cliënten, zorgverzekeraars of onze eigen buitenwereld als behandelaar.

Werkzaamheden

– Diagnostiek en behandeling van patiënten in een multidisciplinair team
– Individuele, systeemgerichte en groepspsychotherapie.
– Vormgeven en uitvoeren van managementtaken
– Proactieve houding in de bedrijfsvoering, kwaliteit van zorg en opleiding voor de locatie en G-krachtbreed.

Functie-eisen

– Je hebt een voltooide opleiding (BIG geregistreerd) tot GZ-psycholoog
– Supervisorschap voor de VGCt, schematherapieregister of andere specialistische beroepsvereniging is een pré.

Datum start werken bij G-kracht en opleiding

In januari 2023 start de opleiding. In overleg is starten in september 2022 als franchisenemer of in loondienst bespreekbaar. Op deze manier leren we elkaar vooraf al kennen. Er wordt een leerarbeidsovereenkomst geboden voor bepaalde tijd, voor de duur van de opleiding, voor 16 uur en je wordt ingeschaald in FWG 64/65 afhankelijk van de werkervaring. De kosten gebonden aan de opleiding worden door ons volledig vergoed.

Interesse of ken je iemand die mogelijke belangstelling heeft?

Ben of ken je iemand die wil mee wandelen op de bergpaden van G-kracht en het G- kracht hotel wilt bezoeken….. Ben of ken je iemand die graag met andere collegae een bijdrage levert aan hoge kwaliteit van zorg met professionals voortdurend in de lead.

Wij ontvangen graag jouw motivatie met een actueel CV vóór 13 mei. De gesprekken zullen plaats vinden op onze mooie locatie in Delft.

Stuur jouw motivatie met een actueel CV naar: Dina Snippe, P-opleider: d.snippe@g-kracht.com

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Maarten de Boo, psychiater/lid raad van bestuur: m.deboo@g-kracht.com of Dina Snippe: d.snippe@g-kracht.com.

2022 G-kracht psychomedisch centrum