Hilke van Cuylenborg

Hilke van Cuylenborg is BIG geregistreerd GZ-psycholoog in opleiding tot Klinisch Psycholoog/Psychotherapeut. Ze is sinds 1998 werkzaam, eerst als masterpsycholoog en vervolgens als GZ-psycholoog. Daarnaast is ze sinds 2014 gespecialiseerd GZ-Ouderenpsycholoog. 

In het verleden is ze werkzaam geweest in verschillende instellingen, waaronder de gehandicaptenzorg, revalidatiezorg en verpleeghuiszorg. Zij heeft brede ervaring opgedaan met het behandelen van mensen met verschillende klachten. Hilke maakt in haar behandelingen gebruik van schematherapie, cognitieve gedragstherapie, EMDR en ACT (Acceptance and Commitment Therapy). Daarnaast is ze gespecialiseerd in diagnostiek van cognitieve problematiek en persoonlijkheidsproblematiek.

Naast haar werk bij G-kracht werkt zij bij Careyn als GZ & Ouderenpsycholoog. Tevens werkt zij als docent bij de Rino groep (Leiden en Rotterdam), geeft zij praktijk- en werkbegeleiding aan collega’s in opleiding tot Gezondheidszorgpsycholoog en zit zij in het bestuur van de sectie ouderenpsychologie van het NIP.