Tibor van Verseveld

Tibor van Verseveld

Tibor van Verseveld is BIG geregistreerd GZ-psycholoog. Hij is daarnaast in opleiding tot Cognitief gedragstherapeut (VGCT) en Schematherapeut (vereniging voor schematherapie). Bij G-kracht is hij sinds 2019 locatiehouder voor de locatie Amsterdam.

Tibor werkte in verschillende instellingen. Waar hij aanvankelijk startte als neuropsycholoog in de VVT sector werkt hij de laatste jaren met name in de GGZ met volwassenen. Hij heeft verder leidinggevende ervaring opgedaan binnen de VVT sector en de GGZ.

Tibor heeft ervaring met diagnostiek en behandeling. In de diagnostiek richt hij zich met name met persoonlijkheids- en neuropsychologische diagnostiek, maar ook onderzoek naar ASS en ADHD. In zijn behandelingen richt hij zich op angst, stemming en persoonlijkheidsproblematiek en maakt daarbij gebruik van de cognitieve gedragstherapie en schematherapie. Van belang zijn voor hem een goede warme werkrelatie, de ruimte om dieper te gaan en te kunnen confronteren daar waar nodig. Een goede samenwerking is hierbij leidend. 

Naast het doen van diagnostisch onderzoek en behandelingen, gaat zijn interesse uit naar het meewerken aan het verbeteren van digitale bereikbaarheid van zorgverleners en is hij binnen G-kracht aandachtsfunctionaris voor de zorgverzekeraars.