Diagnostiek

Online contact leggen
Op de contact pagina vindt u verschillende online-formulieren waarmee u contact kunt leggen met G-kracht psychomedisch centrum:

Kies het contactformulier dat het beste bij u past en vul het online in. U krijgt een geautomatiseerd bericht te zien wanneer het online-formulier goed is aangekomen.

Patiënten die zich aanmelden
In geval dat u zich aanmeldt als patiënt bij G-kracht willen wij u op onze wachtlijst attenderen. Meer informatie kunt u vinden bij wachttijden. Wij nemen contact met u op zodra er een behandelmogelijkheid/ diagnostiekmogelijkheid voor u is. Dit kan enkele maanden duren. Het is helaas niet mogelijk om u tussentijds te informeren over waar u op de wachtlijst staat en hoe lang het nog kan duren.

G-kracht psychomedisch centrum heeft het aanbod van groepstherapie uitgebreid. Patiënten die bereid zijn om deel te nemen aan een groepstherapie kunnen over het algemeen eerder in behandeling komen. Er zijn steeds meer aanwijzingen dat patiënten die groepstherapie volgen vergelijkbare of zelfs betere behandelresultaten behalen in vergelijking met patiënten die individuele therapie volgen.

Professionals
Professionals die online contact leggen met G-kracht in verband met overleg over een patiënt, verzoek om scholing of samenwerking zullen binnen 5 werkdagen een bericht van ons ontvangen.