Vacature verkorte opleiding tot psychotherapeut of opleiding tot klinisch psycholoog

G-krachtDelft, Vacatures

Ben jij GZ-psycholoog en heb jij interesse in het volgen van de verkorte opleiding tot psychotherapeut of de opleiding tot klinisch psycholoog?

Als G-kracht psychomedisch centrum zijn wij op zoek naar een collega GZ-psycholoog die interesse heeft om in 2025 te starten met de verkorte opleiding tot psychotherapeut of met de opleiding tot klinisch psycholoog. Een collega met een open houding en die gewend is als professional regie te nemen in hun werk. Voor de opleiding tot psychotherapeut zoeken wij een collega voor 2 dagen per week (16 uur in loondienst) in Delft. Daarnaast is er de mogelijkheid om 1 dag per week te werken als GZ-psycholoog (franchisenemer). Voor de opleiding tot Klinisch Psycholoog zoeken wij een collega voor 27 uur op de locatie in Delft.

Wie zijn wij?

G-kracht psychomedisch centrum is een instelling waar met name specialistische ambulante GGZ wordt geleverd aan patiënten die in de meeste gevallen al eerdere behandelingen elders hebben gehad. Naast patiëntenzorg is er bij G-kracht veel aandacht voor intern en extern opleiden. We verzorgen onder andere verschillende post-doc opleidingen: GZ-psycholoog, Klinisch psycholoog en Psychotherapeut.

Deze plaat is gemaakt met de beelden die de collegae over G-kracht hebben. Het is ons verhaal in beelden. Een verhaal wat uitnodigt om vertelt te worden. Zoals beelden van alles oproepen staat het verhaal van G-kracht niet vast maar wordt mooier door iedereen die het in de toekomst wil aanvullen. Centraal staat daarin de veilige basis/plek die we bij G-kracht willen zijn. Een veiligheid die zit in een combinatie van ruimte voor eigenheid en gemeenschappelijkheid, wat we zowel onderling als behandelaren ervaren, maar ook ten opzichte van patiënten centraal zetten. Hierop associërend kwamen we op beelden als een vallei/ minidorp met plein/camping/ festival. Uiteindelijk hebben we gekozen voor het beeld van bergpaden die leiden naar berghotel G- kracht. Het berghotel wordt afgezet tegen het beeld van de snelweg naar de Vinex-wijk als symbool voor de ‘mainstream ggz’. Er is overal in de omgeving groei en ontwikkeling zowel aan de kant van patiënten en behandelaren. Het berghotel is een veilige plek in de hoogte waar een gezonde atmosfeer is (therapeutisch klimaat) en we het met elkaar goed hebben.

In het beeld hebben we geprobeerd om te laten zien wat er allemaal binnen G-kracht gebeurt (in verschillende verdiepingen van het berghotel), in verbinding met de buitenwereld van zowel patiënten, zorgverzekeraars als ook onze eigen buitenwereld als behandelaar.

Werkzaamheden
– Diagnostiek en behandeling van patiënten in een multidisciplinair team

– Individuele, systeemgerichte en groepspsychotherapie.
– Vormgeven en uitvoeren van managementtaken
– Proactieve houding in de bedrijfsvoering, kwaliteit van zorg en opleiding voor de locatie en G-krachtbreed.

Functie-eisen
– Je hebt een voltooide opleiding (BIG geregistreerd) tot GZ-psycholoog

– Supervisorschap voor de VGCt, schematherapieregister of andere specialistische beroepsvereniging is een pré.

Datum start werken bij G-kracht
In het voorjaar van 2025 begint de opleiding. We staan open voor een start in september 2024, zowel als franchisenemer als in loondienst, naargelang jouw voorkeur. Dit biedt ons de gelegenheid om elkaar vooraf al te leren kennen.

Opleiding
De functie omvat een leerarbeidsovereenkomst voor een bepaalde tijd gedurende de opleidingsperiode, met een werkbelasting van 16 uur (PT) of 27 uur (KP). Wij vergoeden de kosten van de opleiding volledig, en er geldt geen terugbetalingsregeling achteraf.

Salaris
Je wordt ingedeeld in FWG 64 tot maximaal 65-4, afhankelijk van jouw ervaring. Aangezien kostenneutraal opleiden cruciaal is voor ons als kleine instelling, is het helaas niet mogelijk om een hoger salaris te bieden dan het vermelde maximum. Wij willen u vragen om alleen te solliciteren wanneer u zich realiseert dat genoemd salaris-maximum ook het absolute maximum is dat wij zullen bieden en dat daar niet over te onderhandelen valt.

Interesse of ken je iemand die mogelijke belangstelling heeft?
Ben of ken je iemand die wil mee wandelen op de bergpaden van G-kracht en het G- kracht hotel wilt bezoeken? Ben of ken je iemand die graag met andere collegae een bijdrage levert aan hoge kwaliteit van zorg met professionals voortdurend in de lead?

Wij ontvangen graag jouw motivatie met een actueel CV vóór 8 juni.
Stuur jouw motivatie met een actueel CV naar de praktijkopleider PT/KP; Maaike Raaijmakers

Er zullen 2 gesprekken zijn 1 met Maaike Raaijmakers en Michiel van Vreeswijk op 13 of 18 juni en 1 met Arthur de Jong en Aglaia Zedlitz op 14 of 21 juni. Gevolgd door een arbeidsvoorwaarden gesprek met Maarten de Boo.

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Michiel van Vreeswijk, klinisch psycholoog/ psychotherapeut/lid raad van bestuur: mf.vanvreeswijk@g-kracht.com of Maaike Raaijmakers, klinisch psycholoog/ psychotherapeut/locatiehouder: m.raaijmakers@g-kracht.com.