Franske van Apeldoorn

Dr. Franske J. van Apeldoorn

Franske van Apeldoorn is BIG geregistreerd klinisch psycholoog en psychotherapeut. Zij is docent, supervisor en leertherapeut cognitieve gedragstherapie. Zij is daarnaast EMDR practitioner (geregistreerd bij de Vereniging EMDR Nederland), IPT therapeut en in opleiding tot schematherapeut.

Franske werkt sinds 2007 als behandelaar. Zij heeft binnen diverse GGZ instellingen ruime ervaring opgedaan in het behandelen (individueel en in groepen) van volwassenen en ouderen met emotionele stoornissen. In 2013 is Franske gepromoveerd (aan de Rijksuniversiteit Groningen) op een onderzoek naar de behandeling van paniekstoornis en zij heeft sindsdien een liefde voor het behandelen van ernstige angstklachten. In recente jaren ontwikkelde zij tevens een specifieke interesse in het behandelen van complexe dwangklachten.

Franske is als regiebehandelaar werkzaam bij G-kracht waar zij schematherapie, cognitieve gedragstherapie en EMDR inzet in de behandeling van angst, dwang, depressie, trauma en persoonlijkheidsproblematiek.