Joost Bosland

Joost Bosland

Joost Bosland is BIG-geregistreerd psychotherapeut en GZ-psycholoog. Hij is opgeleid als klinisch psycholoog en heeft zich met name geschoold in cognitieve gedragstherapie en systeemtherapie. Hij heeft verder de opleiding tot schematherapeut gevolgd.

Joost werkt sinds 1996 als behandelaar. Hij heeft binnen diverse GGZ instellingen ruime ervaring opgedaan in het ambulant behandelen van kinderen en jongeren, volwassenen en ouderen. In het bijzonder heeft hij zich bekwaamd in het werken met individuen en gezinnen uit andere culturen. De laatste jaren voor zijn pensionering was hij tevens opleider van klinisch psychologen binnen de kinder- en jeugdpsychiatrie. Momenteel is hij nog voor bepaalde tijd parttime verbonden aan G-kracht voor het geven van psychotherapieën.

Joost is als behandelaar werkzaam bij G-kracht waar hij schematherapie, cognitieve gedragstherapie en systeemtherapie inzet in de behandeling van depressie, trauma, persoonlijkheidsproblematiek en diverse bijkomende psychische en psycho-somatische klachten.