Maaike Raaijmakers

Maaike Raaijmakers is Klinisch Psycholoog/psychotherapeut. Ze is geregistreerd als supervisor en leertherapeut voor schematherapie en cognitieve gedragstherapie, EMDR therapeut en EFT-therapeut. Ze diagnosticeert en behandelt mensen patiënten in de GGZ en is gespecialiseerd in persoonlijkheidsproblematiek en trauma. Zij heeft de basishouding om verder te kijken dan het specifieke gedrag wat iemand laat zien en in te zoomen op de onderliggende problematiek. Daarnaast doet zijn onderzoek naar persoonlijkheidsproblematiek en hechting en dan met name hoe hechting ten opzichte van verschillende personen en momenten varieert en of dit door middel van therapie kan veranderen. 

Maaike heeft bestuurservaring opgedaan als hoofdbehandelaar en teamleider binnen de forensische en verslavingszorg, als adviseur en supervisor bij een bureau voor arbeidsre-integratie. 

Ze is locatiehouder bij G-kracht Psychomedisch Centrum en is betrokken bij de postdoctorale opleidingen tot GZ-psycholoog, Klinisch Psycholoog en Psychotherapeut als (hoofd)docent, jaargroepopleider en praktijk en werkbegeleider.